servicios precios contacto localizacion
  Documento sin título
 
Hola!

Els donem la benvinguda a l'Hotel Blauet, un establiement petit, acollidor i amb caràcter familiar. Gràcies per visitar la nostra pàgina!

L'Hotel Blauet és un hotel d'una estrella situat al casc urbà del Prat de Llobregat, a l'àrea metropolitana de Barcelona. L'Hotel va obrir les seves portes l'any 2002 i des de llavors estem intentant tirar endavant aquest negoci basant-nos en la proximitat amb el client i el tracte familiar. El nostre establiment és senzill i no podem oferir-los grans luxes, però intentarem que durant la seva estada es sentin com a casa. Al ser un hotel d'un estel no disposem dels serveis i recursos que altres allotjaments amb més categoria poden oferir, però fem tot el possible per suplir-ho amb molt esforç i dedicació.

El Prat és una ciutat d'uns 65.000 habitants que durant molts anys ha estat seu de moltes industries. Actualment encara són moltes les empreses ubicades al Prat però han anat guanyant molta importància les activitats que es desenvolupen al port de Barcelona y la proximitat a l'aeroport.

Encara que el Prat no ha destacat per ser un destí turístic, en els últims anys s'està treballant per donar a conèixer els nostres atractius, únics a la zona: els recursos naturals del Delta del Llobregat.

Esperem veure'ls ben aviat!
 

 
Benvinguts
derizq 

 

 

inf